Når vi nu også spiser med øjnene, er det da oplagt at smide så mange naturlige og lækre farver i maden som muligt. Og hvis der er noget jeg elsker, så er det netop farver i maden.
For at skrue lidt op for farverne har jeg brugt blå majs tortillas. Jeg har købt dem færdiglavede, da jeg ikke kan finde blå masa harina. Du kan selvfølgelig sagtens bruge almindelige majstortillas eller endda hvedetortillas.
Du skal bruge:
- Blå majs tortillas
Blå majs tortillas kan blandt andet købes hos Cool Chile. - 2 håndfulde spinat
- 1 Løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finhakket
- 2 frisk jalapeños eller grønne chillier.
- Ricotta eller hytteost
- Koriander, finhakket
- Salsa fresca
Varm olien i en pande, tilsæt løg, hvidløg og chili og steg indtil løgene er klare.
Tilsæt spinat og ricotta og smag til med salt. Så snart spinaten “falder” sammen lægger du låget på og slukker for varmen.
Lav i mellemtiden salsaen (se opskriften her.) Når den er klar, vender du tilbage til spinaten. Der vil på dette tidspunkt være masser af væske fra spinaten og ricottaen i gryden. Hæld dette fra, eventuelt igennem et dørslag, tilsæt den finthakkede koriander og varm blandingen lidt op.
Varm tortillas og placer en 1-2 skefulde spinat ved siden af et par skefulde salsa.
Servér eventuelt sammen med ris eller frijoles.
Velbekomme!