Tortilla chips

(Scroll down for recipe in english)

Jeg elsker tortillachips! Smagen af majs og salt, dyppet i en lækker salsa eller guacamole er, for mig, en af de lækreste snacks. Og de kan varieres med et hav af forskellige smage.

Vil du lave dine egne tortilla chips, så se med her.

Du skal bruge:

  • Majstortillas
  • Majsolie
  • Salt

Skær hver majstortilla i 8 trekantede stykker, læg dem på en bradepande, hæld lidtIMG_2620 majsolie over og bag ved 150 grader i ca. 10 min. Jeg tjekker dem altid løbende og sætter ikke rigtig tid på. De er klar i samme øjeblik de bliver sprøde.

Læg chipsene på et stykke fedtsugende papir, smag til med salt og nyd!

 

Tips!

– Du kan smage chipsene til med alle slags krydderier, for eksempel chili-limesalt.

– Hvis du ikke gider lave dem selv, kan jeg varmt anbefale “Manomasa” – der er mange udgaver med virkelig lækre smagskombinationer.



Ingredients:

  • Corn Tortillas
  • Corn Oil
  • Salt

Brush the tortillas with corn oil. Stack them and cut into 8 chip sized wedges (see picture above)

Place on a baking pan, covered with a backing sheet, in a single layer. Bake at 150 degrees (celcius) for about 8-10 min or until golden brown. Add salt and let cool.
Serve as a snack with you favourite salsa.

Enjoy!

Reklamer

8 Comments Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s