(Scroll down for recipe in english)
Jeg elsker tortillachips! Smagen af majs og salt, dyppet i en lækker salsa eller guacamole er, for mig, en af de lækreste snacks. Og de kan varieres med et hav af forskellige smage.
Vil du lave dine egne tortilla chips, så se med her.
Du skal bruge:
- Majstortillas (færdiglavede giver det bedste resultat – dem kan du købe hos Irma, Tacokongen, Chilihouse eller coolchile.co.uk)
- Majsolie
- Salt
Skær hver majstortilla i 8 trekantede stykker, læg dem på en bradepande, hæld lidt majsolie over og bag ved 150 grader i ca. 10 min. Jeg tjekker dem altid løbende og sætter ikke rigtig tid på. De er klar i samme øjeblik de bliver sprøde.
Læg chipsene på et stykke fedtsugende papir, smag til med salt og nyd med en lækker salsa. Her er et par bud på salsaer:
- Salsa af stegte tomater
- Salsa fresca
- Salsa verde
- Salsa af tomat og jalapeño
- Serranosalsa
- Salsa borracha med øl
Tips!
– Du kan smage chipsene til med alle slags krydderier, for eksempel chili-limesalt.
Ingredients:
- Corn Tortillas
- Corn Oil
- Salt
Brush the tortillas with corn oil. Stack them and cut into 8 chip sized wedges (see picture above)
Place on a baking pan, covered with a backing sheet, in a single layer. Bake at 150 degrees (celcius) for about 8-10 min or until golden brown. Add salt and let cool.
Serve as a snack with you favourite salsa.
Enjoy!
8 Comments Tilføj dine