(scroll down for english version)
Hvad er Chilaquiles? Kort fortalt, det er det tætteste du kommer på nachos i Mexico.
Jeg er helt forelsket i denne ret. Kombinationen af salsa verde, æg og tortillachips er perfekt. Den kan udvides med kylling og kan laves med mange forskellige typer salsa.
Du skal bruge (til 2 personer)
- Salsa verde (brug opskriften her fra Mexibro. Men udelad avocado, da det ikke passer til denne ret)
- 1 løg, finthakket.
- 3 æg, pisket sammen
- Tortillachips, svarende til ca. 4-5 tortillas (se opskrift her)
- Queso fresco eller feta
- Frisk koriander
Svits halvdelen af løget i olie på en pande. Tilsæt salsa verde og varm op i et par minutter. Mængden af salsa styrer du selv, det komme an på hvilken konsistens du ønsker.
Pisk æggene og tilsæt til den varme salsa, rør forsigtigt rundt indtil salsa og æg er bundet sammen til en cremet sauce.
Vend derefter tortillachipsene i saucen. Fortsæt indtil alle chips er helt dækkede, men pas på at de ikke knækker.
Anret på en tallerken og top med resten af løget, frisk koriander og queso fresco eller feta.
Ingredients (serves: 2)
- Salsa verde (use this recipe, without adding avocado)
- 1 onion, finely chopped.
- 3 eggs, beaten together
- Tortilla Chips from approx. 4-5 tortillas.
- Queso fresco or feta
- fresh coriander
Sauté half of the onions in oil on a pan. Add the salsa verde and heat for a few minutes.
Beat the eggs and add to the salsa. Stir until the egg feathers into the sauce, thickening and binding it.
Add the tortilla chips, tossing them gently until they are all covered in sauce. Take care not to break the chips.
Arrange on a plate and top with the rest of the onion, fresh cilantro and queso fresco or feta.
Enjoy !
One Comment Tilføj dine