Elotes

Sæsonen for majskolber går snart på hæld, så lad os skynde os at få denne opskrift med.

Du skal bruge:

  • Majskolbe(r)
  • Mayonnaise (brug en god mayo, f.eks. Hellmanns)
  • Queso Fresco eller feta
  • Lime
  • Sød chili

Kog majskolberne i ca 8-10 min. Hvis du er så heldig at have en grill, så giv dem en tur på den. Behold bladene på og varm indtil de er delvist sorte (ca. 10-15 min.)
Lad kolberne køle lidt og gnid med limebåd. Smør derefter med mayo og smuldr fetaen udover. Slut af med den søde chili og eventuelt lidt salt.

I den anden version erstatter du mayo og feta med ricotta og i stedet for sød chili drysser du chili-limesalt på majskolben.

Så let, simpelt og super lækkert.

Velbekomme.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s