Mmm, avocadosuppe er et glimrende alternativ til eksempelvis andalusisk gazpacho. Men hvor den netop passer bedst til sommeren, synes jeg at avocadosuppen er lækker året rundt.
Du skal bruge: (til 6 personer)
- 2 store modne avocadoer
- 1/2 agurk, uden kerner og skal
- 1 l. kyllingebouillon
- 4 dl. youghurt natural
- Revet citronskal
- Saft fra 1 citron
- Granatæble
- Finthakket persille
Mix alle ingredienser grundigt i en blender. Hold igen med citronsaften og gem lidt bouillon.
Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt mere bouillon indtil den ønskede konsistens opnås. Jeg kan bedst lide den cremet, men det er helt op til dig.
Dæk suppen til med film og sæt på køl i minimum 1 time.
Server suppen kold i skåle og top med granatæblekerner og hakket persille.
Buen provecho!