Chorizo con huevo / Scrambled eggs med chorizo

En mexicansk morgenmadsklassiker, der nærmest gør en afhængig. Og så er den let at lave.

Du skal bruge (til 4 personer)

  • 200 g. chorizo (køb den gode ferske fra Irma, hvis du ikke har tid til at lave det selv)
  • 8 æg
  • 1/4 løg, skåret i tynde skiver
  • Salt og peber

Pisk æggene sammen. Steg chorizo på en pande i 3-4 minutter eller indtil det begynder at frigive fedt og være klar til at spise. Tilsæt derefter løg og steg indtil klare.

Tilsæt æg og rør rundt, som du normalt laver røræg, indtil ønskede konsistens opnås.

Server med salsa, corn tortillas og bønner.

 

Advertisements

2 Comments Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s