Habanerosalsa

Denne salsa er stærk, meget stærk! Til gengæld er habanero en skøn chili, man skal blot abstrahere lidt (læs: meget) fra styrken.
Den passer godt til Cochinita pibil og Carnitas eller som et ekstra skud til en Steak taco.

Du skal bruge:

  • 1/2 tsk. mexicansk oregano
  • 10 habanero chili
  • 1/2 løg, hakket groft
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • Juice og skal fra 1 appelsin
  • Juice og skal fra 1 lime
  • Lidt æblecidereddike

Rist chilier og løg indtil pletvis sorte. Lad køle og fjern derefter stilk og kerner fra chilierne.

Blend alle ingredienser sammen indtil ensartet konsistens. Ønsker du en mere grov udgave, så brug “pulse”-knappen på blenderen.

Smag til med salt, server og pas nu på smagsløgene.

Velbekomme og god fornøjelse.

Advertisements

One Comment Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s