Denne salsa er stærk, meget stærk! Til gengæld er habanero en skøn chili, man skal blot abstrahere lidt (læs: meget) fra styrken.
Den passer godt til Cochinita pibil og Carnitas eller som et ekstra skud til en Steak taco.
Du skal bruge:
- 1/2 tsk. mexicansk oregano
- 6 habanero chili
- 2 tomater
- 1/2 løg, hakket groft
- 1 tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- Juice og skal fra 1 appelsin
- Juice og skal fra 1 lime
- Lidt æblecidereddike
Rist chilier, tomater og løg indtil pletvis sorte. Lad køle og fjern derefter stilk og kerner fra chilierne.
Blend alle ingredienser sammen indtil ensartet konsistens. Ønsker du en mere grov udgave, så brug “pulse”-knappen på blenderen.
Smag til med salt, server og pas nu på smagsløgene.
Velbekomme og god fornøjelse.
One Comment Tilføj dine