Kylling i salsa macha

Har du ikke prøvet at lave salsa macha, så skynd dig at gøre det – se opskriften her

Derudover … 

Du skal bruge (3-4 portioner):

Skær fileterne i store mundrette stykker. Steg dem på en pande ved høj varme, så der kommer lidt stegeskorpe. Skru varmen ned på middel og tilsæt 6 teskefulde salsa macha. 

Lad kyllingen simre i salsaen i 10 minutter, så den rigtigt kan trænge ind i kødet og tage smag. Giv gerne mere tid, hvis du vil koge yderligere ind. 

Imens laver du majstortillas og holder dem varme i et viskestykke. 

Anret kyllingestykkerne på de lune majstortillas, top med lidt ekstra salsa macha, finthakket løg og koriander. 

Velbekomme. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s