En herlig blanding af tostada, frijoles, spejlæg og salsa. De fire dele passer perfekt sammen og noget nær den bedste måde at starte en rolig søndag på.
Opskrift er beregnet til 1 person, gang selv op hvis du skal lave flere.
En lille note. Brug så vidt muligt færdigkøbte majstortillas. De er tyndere og suger ikke så meget olie og bliver dermed sprødere. Du kan fint bruge hjemmelavede dog.
Du skal bruge:
- Corn tortillas
- Frijoles
- Salsa (du kan enten bruge en tomatsalsa eller salsa verde)
- Æg
- Olie, rasp, solsikke eller majs
Start med at lave salsaen.
Sæt derefter bønnerne over. Når varmet helt igennem, moses de med en gaffel. Lad dem simre på komfuret. Tilsæt eventuelt lidt mere vand og rør rundt hvis bønnerne tørrer ud.
Varm olie i en pande og steg tortillaen på begge sider indtil sprød. Fjern fra olien og lad dryppe af på fedtsugende papir.
I samme olie steges ægget som spejlæg. Det er helt op til dig om det skal spejles på begge sider.
Nu er alle dele klar.
Top majstortillaen med bønnemosen, derefter spejlægget og til sidst tomatsalsa hele vejen rundt.
Velbekomme og godmorgen.