Taco med chorizo og balsamicoglace

Så simpel er så lækker. Den sprødstegte chorizo er omdrejningspunktet i denne taco. Du kan lave den selv eller købe en god rå udgave. Er den i skind, hives dette af inden stegning.
Ikke mere snak, lad os gå lige til sagen!

Du skal bruge (til 4 personer)

  • 500 g. chorizo
  • 10-12 corn tortillas
  • 1 salatløg, finthakket
  • 1 bundt frisk koriander, finthakket
  • Balsamicoeddike
  • ½-1 tsk. sukker

Start med lave en stak corn tortillas. Hold dem varme i et tørt viskestykke.

Steg derefter chorizoen på en mellemvarm pande. Kødet afgiver en del fedt, det er en vigtigt ingrediens senere. Steg indtil gennemstegt og gerne delvist sprødt.

Når kødet er stegt igennem, fjernes det fra panden. Lad fedtstoffet fra stegningen blive. Hæld ½ dl. balsamicoeddike over sammen med sukkeret, rør rundt og kog ind til konsistens som sirup.

Top de varme corn tortillas med den stegte chorizo, hæld 1 spiseske glace over og top med koriander og løg.

Velbekomme og god fornøjelse!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s