Chilipeanuts

En perfekt snack til en kold Corona, Michelada, Agua de Jamaica eller Margarita.

Du bestemmer selv styrken. Jeg kan godt lide at den bider lidt og har derfor brugt godt med guajillo-chilipulver. Start med en lille smule og tilsæt selv mere efter behov og ønske.

Du skal bruge:

  • 2,5 dl. usaltede peanuts
  • 1 spsk. olie (rasp el. lign)
  • 1-2 tsk. chilipulver eller cayennepeber
  • Salt (mængde efter smag og behov)

Varm olien på en pande ved medium varme.

Tilsæt peanuts og rør rundt indtil de så småt begynde at brune og blive gyldne

Tilsæt chili og salt og fortsæt med at røre rundt. Lad dig ikke narre af at de ikke straks bliver sprøde, men fortsætter med at være bløde. De bliver sprøde, så snart  de køler ned. Hold i stedet øje med farven (du kan ikke undgå at enkelte bliver lidt brændte) og tag dem af varmen når alle peanuts er gyldne.

Lad køle og server straks.

Skål og velbekomme!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s