Myntesalsa

Du kan bruge denne salsa til næsten alt! Mynte gør sig særligt godt til lam, så prøv for eksempelvis at lave barbacoa med lam og top den med denne lækre myntesalsa.

Du skal bruge:

  • 1 stort bundt mynte
  • ½ dl. sukker
  • 1½ dl. appelsinsaft
  • 4 spsk. vineddike – hvidvin eller æblecider
  • 1 spsk. reven appelsinskal

Skyl myntebladene grundigt og hak dem derefter fint.

Rør sukkeret ud i appelsinsaften, tilsæt eddiken, den revne appelsinskal og varm op til kogepunktet. Tag straks af varmen og lad køle. Rør myntebladene i og lad trække i et par timer.

Velbekomme og god fornøjelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s