Tortillas med fyld af ricotta og friske urter

Denne ret gør sig perfekt som forret eller side-dish til en lidt tungere ret, som for eksempel carnitas, barbacoa eller al pastor.

Du skal bruge:

  • Friske urter, såsom koriander, kørvel, basilikum, timian og oregano
  • Grøn peber skåret i i tern af ca. 1 cm.
  • ½ agurk, renset for kerner, skåret i små stykker
  • 1 bæger ricotta eller hytteost (ca. 250 g.)
  • 8-10 corn tortillas
  • Salt
  • Peber

Start med at lave 8-10 corn tortillas og pak dem ind i et viskestykke eller læg i en plastikpose, så de ikke tørrer ud.
Fjern stilk og kerner fra den grønne peber og skær i tern på ca. 1 cm. Hak urterne og rør sammen med peberen (eller poblanochili).
Smag til med salt og peber.
Placer 2 spsk. ricottablanding på langs i midten af en corn tortilla og rul derefter sammen.
Top eventuel de sammenrullede tacos med en frisk salsa og server.

God fornøjelse og velbekomme.

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s