Denne ret gør sig perfekt som forret eller side-dish til en lidt tungere ret, som for eksempel carnitas, barbacoa eller al pastor.
Du skal bruge:
- Friske urter, såsom koriander, kørvel, basilikum, timian og oregano
- Grøn peber skåret i i tern af ca. 1 cm.
- ½ agurk, renset for kerner, skåret i små stykker
- 1 bæger ricotta eller hytteost (ca. 250 g.)
- 8-10 corn tortillas
- Salt
- Peber
Start med at lave 8-10 corn tortillas og pak dem ind i et viskestykke eller læg i en plastikpose, så de ikke tørrer ud.
Fjern stilk og kerner fra den grønne peber og skær i tern på ca. 1 cm. Hak urterne og rør sammen med peberen (eller poblanochili).
Smag til med salt og peber.
Placer 2 spsk. ricottablanding på langs i midten af en corn tortilla og rul derefter sammen.
Top eventuel de sammenrullede tacos med en frisk salsa og server.
God fornøjelse og velbekomme.