Steak Torta

En lækker street food-klassiker og en  fantastisk mulighed for at fylde en telera (eller andet lækkert brød) med alle ens favoritter. Det kan være alt fra en steak, albondigas, skinke, ost eller toppet med frijoles og ost som en mollete – der er ingen regler, fyld i som det passer dig. Her er dog et bud på en Steak Torta.

Du kan lave alle ingredienserne selv (se links til opskrifter i nedenstående liste). Eller du kan gøre som jeg har gjort på billedet – finde et lækkert ciabattabrød eller baguette. Og er tiden knap kan du også købe lækre syltede jalapeños på glas og bønner på dåse.

Du skal bruge:

Varm bønnerne i en gryde og mos dem godt.

Halver brødet og smør hver side med smør.

Steg steaken på en pande. Krydr med salt og peber. Lad hvile og skær i tynde skiver.

Varm en anden pande og rist brødet på begge sider.

Smør bønnemos på nederste halvdel af bollen, læg derefter kødet på og efterfølgende tomater/salsa, rødløg, avocado og jalapeños. Smør sennep og mayo på den øverste halvdel af brødet.

Smag eventuel til med en hotsauce a la Yucataco eller Cholula.

Læg den øverste halvdel af brødet ovenpå og du er klar.

God fornøjelse og velbekomme!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s