Der er vel knapt tale om en opskrift her, snarere lidt inspiration til sammensætning af forskellige opskrifter.
Taco med brændt spidskål, mandelsalsa, salsa arbol og chorizopølser er, efter min mening, en skøn sommerret. Og så passer den perfekt til grillen. Den kan selvfølgelig laves på alle tider af året, så klø på ligegyldigt årstiden.
Du skal bruge (til 2 personer)
- 2 spidskål
- 8 corn tortillas
- Mandelsalsa
- Chorizopølser
- Salsa arbol
Start med at lave chorizopølserne – eller køb dem færdiglavede.
Lav derefter begge salsaer og efterfølgende en stak corntortillas. Hold dem varme i et viskestykke eller lignende.
Steg chorizopølserne og gør i mellemtiden spidskålen klar. Skær den på langs, så du står med 4 aflange stykker. Husk at lade stilken blive på – det gør det lettere at holde sammen på bladene når du griller dem.
Steg på hver side indtil kålen bliver let blød og brændt. Hvor meget den skal have er helt op til dig og dine smagsløg.
Top en corn tortilla med et stykke kål, et par skefulde mandelsalsa og lidt salsa arbol. Server med chorizopølserne.
Velbekomme.