Torta de Cochinita Pibil

on

Her er der mere tale om en kombination af flere forskellige opskrifter, der allerede er blevet postet her på siden. Men der skal også være plads til inspiration og andre måder at indtage ens favoritretter på. Jeg elsker eksempelvis Cochinita Pibil, så selvfølgelig skal vi have flere variationer af den ret.

Fremfor at bruge telera eller bolillo som brød, har jeg her brugt en god brioche. Synes at det bløde og søde brød gør sig bedre her.

Hvis du vil læse lidt mere om torta generelt og hvordan du selv bager brødet til, så klik ind her.

Du skal bruge:

Lav Cochinita Pibil og de syltede rødløg, som beskrevet i opskriften her på siden.

Du kan fint lave begge dele i forvejen. Cochinita pibil kan varmes på en pande, hvilket også gør kødet lidt sprødere. Og det passer glimrende til det bløde brød.

De syltede rødløg er bedst dagen efter, de har de fået den hele rigtige farve og alle smagsnuancer er blevet blandet godt sammen.

Varm brødet på en pande eller i ovnen, smør lidt mayo på begge sider og 2 spsk. frijoles på underbollen. Top med kød og rødløg og eventuelt et par skiver avocado. Læg overbollen på og velbekomme.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s