Tostadas

En tostada er base for mange retter. Blandt andet Tostada de tinga de pollo eller chalupas. Den sprøde tortilla passer også perfekt til eksempelvis Ceviche.

Men den kan være glimrende til mange andre opskrifter. Prøv ekempelsvis at smøre et lag frijoles (moste bønner) på en tostada og top med lidt crema mexicana og finthakket koriander.

Der er mange muligheder og det er let at få dem lækre og sprøde.

Du skal bruge:

  • Corn tortillas
  • Majsolie eller anden smagsneutral olie

Hav en stak corn tortillas klar. Jeg foretrækker faktisk at bruge de færdigkøbte, da de er tyndere end hvad tortillapressen derhjemme kan klare. Jo tyndere, jo sprødere.

Steg i rigeligt olie.

Lad dryppe af på fedtsugende papir og top løs med alle dine favoritongredienser.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s